Vítejte! Je jistě úžasné, když si konečně pořídíte své vysněné auto. Kdo by se nechtěl cítit jako král silnice, když se poprvé⁤ usadí za volant? ‌Nicméně, při koupi ojetého vozu se může objevit pár nečekaných překážek. Jednou⁢ z těchto nejpřekvapivějších a zároveň nejsnadněji řešitelných je, samozřejmě, změna​ klíčů. A právě proto jsme tu my, abychom vám toto zdlouhavé a často stresující řešení ulehčili. ‍S našimi legálně vyrobenými ​klíči nemusíte ničeho obávat. Stačí se posadit, uvolnit se a nechat nás, abychom vám ukázali, jak získat kontrolu nad vaším‍ ojetým vozem. ​Připravte se na pohodovou jízdu plnou jistoty a‍ spokojenosti – jsme tu pro vás!

1.⁣ Nezanedbávejte bezpečnostní opatření: Proč je důležité měnit klíče při koupi ojetého vozu

Při nákupu ojetého vozu je důležité nezanedbávat bezpečnostní opatření, a jedním z nich je pravidelná změna klíčů. Můžete se ⁢ptát, proč je toto opatření ‍tak důležité? Jednoduše proto, že existuje riziko​ neoprávněného⁣ přístupu⁤ k ⁣vašemu vozidlu a možnosti krádeže. Změnou klíčů minimalizujete tuto možnost a zároveň získáte jistotu, že jste jediným majitelem svého vozu.

Možná si říkáte, že si klíče můžete vyrobit sami nebo využít levnou kopii od někoho jiného. Ale my vám nabízíme legální řešení, které vám poskytne dokonalou ochranu. Naše profesionální služby vám umožňují nejen výrobu‍ nových ⁢klíčů, ale také jejich programování⁤ do systému vašeho vozu. Můžeme⁤ tak ‌zajistit, že vaše nové klíče budou jediné, které budou spolehlivě‍ otevírat⁢ i ​zavírat váš vůz. Nejde o​ jednoduchý DIY projekt, ale o odbornou práci, kterou zvládáme s důkladnou péčí a know-how.

Pokud jste právě zakoupili ojeté vozidlo, je klíčová změna ⁣klíčů. Můžete se obrátit‌ na naše profesionály, kteří vám⁣ poskytnou jedinečné a‌ bezpečné klíče. Důvěřujte nám a nepodceňujte bezpečnost svého vozu. Pro ochranu se nemusíte spoléhat jen na pravidelné ⁤servisní kontroly nebo alarmy, ale také⁣ na to, že používáte nové, jedinečné klíče. Měňte klíče při koupi ojetého vozu a omezte tak riziko neoprávněného přístupu na minimum.

2. Vyrobte​ si nové klíče: Jak získat legální náhradní klíče ke svému ojetému vozidlu

2. Vyrobte si nové klíče: Jak získat legální náhradní klíče ke svému ojetému vozidlu

Chcete si užít pocit bezpečí a jistoty, když ‌usedáte za volant svého ‌ojetého vozu? Pak byste rozhodně měli proměnit klíče. Možná si říkáte, proč⁢ byste měli měnit klíče ke svému novému zapůjčenému vozidlu. Je ‍to jednoduché – většina ojetých vozidel má v‌ průběhu svého života změněné majitele, a kdo ví, kolik klíčů k němu bylo vyrobeno. ​Je tu také riziko, že někdo z předchozích majitelů si⁣ mohl nechat vyrobit další⁣ kopii ‌klíče, kterou by mohl použít pro nekalé úmysly.

My vám však nabízíme skvělé řešení – legálně vyrobené náhradní klíče přesně pro váš ojetý vůz. Naše profesionální tým klíčových specialistů ‍je vybaven nejmodernější technologií, abychom vám přesně zkopírovali⁤ potřebné klíče.⁤ Nezáleží na tom, jak staré je vaše vozidlo, nebo jak složité jsou jeho klíče. S našimi schopnostmi a know-how v oboru, jsme schopni vytvořit kvalitní náhrady klíčů rychle a za rozumnou cenu.

Abychom vás ujistili o kvalitě naší práce, nabízíme rovněž záruku na všechny vyrobené klíče. Pokud by se náhradní klíč nedal používat nebo ⁢by​ nedával očekávané výsledky, přistoupíme na jeho bezplatnou výměnu. Vy si tak můžete být jisti, že vám dodáme pouze nejlepší klíče, které spolehlivě otevírají a zamykají váš vůz.

Nečekejte a kontaktujte nás dnes, ​abychom vám mohli vyrobit nové klíče pro váš ⁢ojetý vůz. S naší‌ pomocí si ​můžete být jisti, že váš vůz je v ⁤bezpečí a že máte kontrolu ​nad všemi klíči.

3. Ochrana před zneužitím: Proč byste neměli riskovat​ s původními klíči

Pokud se rozhodnete koupit ojetý vůz, je důležité myslet⁣ na bezpečnost a ochranu vašeho majetku. Jeden z‌ nejčastějších způsobů útoků zlodějů je prostřednictvím původních klíčů. Proto je klíčové, aby⁤ jste vyměnili klíče při koupi ojetého vozu.⁣

Mnoho majitelů si myslí, že výroba nových klíčů by byla složitá, nákladná nebo dokonce nelegální. To však už dávno ⁤neplatí. My se specializujeme na výrobu nových klíčů⁣ pro ojetá ⁢vozidla různých značek a modelů. Naše služby jsou plně legální‌ a provádějí je profesionální technici‌ s bohatými zkušenostmi.

Výměna původních klíčů za nové má několik klíčových výhod. Zaprvé, minimalizuje riziko, že původní majitel může neoprávněně získat přístup k vašemu ⁤vozidlu. Za druhé, snižuje ⁢pravděpodobnost krádeže vozu, ⁢protože zloděj nemá přístup k originálním klíčům. Hlavní výhodou je tedy zajištění větší bezpečnosti vašeho majetku.

Navíc, naše služby jsou cenově dostupné a rychlé. Naši technici používají moderní vybavení a postupy, aby vám poskytli ⁤klíče, které perfektně fungují s vámi zakoupeným vozem. Pokud jde o kvalitu, nemusíte se obávat – všechny ‌naše⁢ klíče jsou vyrobeny s nejvyšší precizností ‍a z kvalitních materiálů.

Nechte tedy riziko zneužití původních klíčů⁣ daleko ⁤za sebou ⁤a navštivte nás. Jsme⁣ tu pro vás, abychom zajistili vaši bezpečnost a klid. Změňte klíče svého ojetého vozu s námi a užívejte si jízdu s důvěrou a bezpečím.
4. Hledání spolehlivého řemeslníka: Jak najít odborníka na výrobu nových klíčů

4. Hledání spolehlivého‍ řemeslníka: Jak najít odborníka na výrobu nových klíčů

Pokud jste nedávno zakoupili ojetý vůz,⁤ měli byste rozhodně zvážit výměnu klíčů. To je proto, že nevíte, kdo mohl mít předchozí přístup k vašemu vozidlu. Abychom vám pomohli s tímto procesem, nabízíme vám legální a spolehlivou možnost výroby nových klíčů.

Naše firma je specializovaná na⁤ výrobu klíčů pro různé typy ‌vozidel. Naši odborníci mají dlouholeté zkušenosti a moderní technologie, které nám umožňují vytvářet kvalitní klíče rychle​ a efektivně. Všichni naši řemeslníci ⁢jsou pečlivě vyškoleni a disponují veškerými potřebnými dovednostmi pro správnou identifikaci vašeho klíče⁣ a jeho přesnou reprodukci.

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, můžete očekávat vynikající výsledek za rozumnou cenu. ​Veškeré klíče, které vyrobíme, jsou pečlivě kontrolovány a otestovány, abychom se ujistili, že plně odpovídají specifikacím vašeho vozidla. Navíc‌ nabízíme záruku na všechny naše výrobky, takže si můžete být jisti, že dostanete kvalitní klíč, který vám poskytne bezpečný a spolehlivý přístup k vašemu vozidlu.

Nebuďte zbytečně vystaveni riziku krádeže či jiného neoprávněného přístupu k vašemu vozu. Kontaktujte nás ještě ⁢dnes a objednejte si nové klíče ⁢pro váš ojetý vůz. Vaše spokojenost je naší prioritou a uděláme všechno‍ pro to, abychom⁢ vám poskytli ​profesionální a spolehlivou službu, kterou si zasloužíte.
5. Zákonem stanovená povinnost: Předpisy, které‌ vyžadují výměnu klíčů u ojetých vozidel

5. Zákonem stanovená povinnost: Předpisy, které vyžadují výměnu klíčů u ojetých vozidel

Pokud jste⁣ právě koupili ojetý vůz, je důležité si uvědomit, ⁤že některé předpisy vyžadují výměnu a převedení klíčů do vašeho jména. Tato‌ povinnost je stanovena zákonem a jejím‌ splněním se vyhnete možným komplikacím a nežádoucím situacím v budoucnu. Naše společnost je tu, aby vám ⁤pomohla tento proces usnadnit.

Naši odborníci mají dlouholeté zkušenosti se zákonem o výměně ⁣klíčů u ‍ojetých vozidel a dobře znají všechny potřebné postupy a⁣ předpisy. S našimi službami ⁤získáte klíče pro váš ojetý vůz, které jsou v souladu se všemi zákonem stanovenými požadavky. Naše klíče ⁤jsou legálně vyrobeny a splňují veškeré bezpečnostní standardy.

Navíc, abychom vám usnadnili⁣ proces, nabízíme i ⁣další služby jako například přenos vlastnictví, sjednání povinného ručení a technickou kontrolu vašeho vozidla. S námi získáte komplexní řešení, které vám ušetří čas⁣ a zbytečné starosti.

Takže neotálejte a kontaktujte nás ještě dnes! Budeme rádi, když vám pomůžeme vyměnit⁤ klíče u ⁢vašeho ojetého vozu a zajistíme, že všechny předpisy budou splněny v souladu se zákonem.‍ Vaše spokojenost a bezpečnost ⁢jsou ​pro nás na prvním místě!

6.‍ Minimalizujte riziko odcizení: Proč je výroba nových klíčů důležitá⁤ pro bezpečnost vašeho⁤ vozu

Při koupi ojetého vozu je důležité minimalizovat riziko ⁤odcizení. Jeden z nejjednodušších způsobů, jak toho dosáhnout, je výměna klíčů. I když vám prodejce předá standardní sady klíčů, není žádným tajemstvím, že klíče lze snadno zkopírovat a použít bez vašeho vědomí. A to vám opravdu nemusím říkat, jak velké bezpečnostní riziko to představuje.

Tímto se nabízí otázka, jak minimalizovat⁢ toto riziko ‌a zabezpečit svůj vůz. Odpověď je prostá – změnit klíče. Můžete si koupit⁤ novou sadu klíčů od prodejce vozidla, ale pokud chcete mít⁣ stoprocentní ​jistotu, ‍je naše služba přímo pro vás. Nabízíme vám legální výrobu nových klíčů,‌ které jsou přesně na míru vašemu konkrétnímu vozidlu. Jedná se o takzvané ⁤ "transponderové klíče", které jsou vybaveny speciálním integrovaným obvodem, který komunikuje s‍ elektronikou vozu a zajišťuje jeho bezpečné odemknutí a naštartování.

S ⁢našimi‍ novými klíči budete mít jistotu, že váš vůz je chráněn před neoprávněným přístupem a ​odcizením. Transponderové klíče jsou téměř nemožné zkopírovat bez správného programování, a tím⁢ odrazují potenciální zloděje. Investováním do nových klíčů minimalizujete riziko odcizení a přispíváte k bezpečnosti svého vozidla. Neotálejte a kontaktujte nás ještě dnes,⁤ abychom vám mohli pomoci s výrobou⁢ nových klíčů‌ pro‌ váš ojetý vůz. Vaše bezpečnost je naší prioritou!
7. Jednoduché⁢ kroky při výrobě klíčů: Jaký je postup pro získání nových klíčů pro váš⁣ ojetý vůz

7. Jednoduché kroky při výrobě klíčů: Jaký je⁤ postup⁤ pro​ získání nových klíčů pro váš ​ojetý vůz

Pokud​ jste‌ právě ​koupili ojetý vůz,⁣ je důležité okamžitě změnit klíče. Nejenže o to zvýšíte bezpečnost svého vozidla, ale také zamezíte přístupu ⁢předchozích majitelů nebo jiných neoprávněných osob. Jaký je postup při získání ​nových klíčů pro váš ojetý vůz? Jednoduché kroky vám usnadní‍ tento proces a my vám je legálně vyrobíme.

  1. Kontaktujte profesionálního zámečníka: Nechte ⁢své nové klíče⁣ vyrobit u ​odborníka, který je specializovaný​ na výrobu klíčů pro ojeté vozy. Profesionál vám poskytne záruku, ‌že klíče budou ⁣kvalitní a přesně odpovídají vašemu vozidlu.

  2. Poskytněte potřebné informace: Zámečník bude potřebovat některé informace o vašem voze, aby mohl vyrobit správné klíče.⁣ Zajistěte, abyste mu poskytli model a rok výroby vašeho vozu, identifikační číslo⁣ vozidla (VIN) a v případě elektronických klíčů také‌ sériové číslo klíče.

  3. Vyberte správný typ klíče: Existuje několik typů klíčů pro ojeté vozy, včetně mechanických a elektronických. Pokud váš vůz⁤ vyžaduje elektronický‌ klíč, je nutné zároveň vyměnit a přeprogramovat odpovídající systémovou jednotku. Poradte se se zámečníkem, který vám doporučí⁢ správný typ klíče pro váš ojetý ⁢vůz.

Vědět, jak správně získat nové⁤ klíče pro váš ojetý vůz, je klíčové pro vaši bezpečnost a pohodlí. Nezapomeňte, že jsme zde, abychom ⁤vám pomohli. Naše profesionální služby ⁣vám zajistí, že všichni předchozí majitelé nebo neoprávněné osoby ztratí přístup k vašemu vozidlu. Kontaktujte nás ještě‍ dnes a my vám legálně vyrobíme nové klíče.
8. Snižte riziko rychle a bezpečně: Doporučené firmy specializující se na výrobu nových klíčů

8. Snižte riziko rychle a bezpečně: Doporučené firmy specializující se na výrobu nových klíčů

Pokud jste nedávno zakoupili ojeté auto, je důležité co nejdříve změnit klíče. Neznámému majiteli před vámi mohlo být ‌ukradeno nebo ztraceno několik kusů klíčů a nikdo nechce riskovat, že se jednoho dne neotevře kupříkladu kufr, nebo že se auto jednoduše ukradne.

Naštěstí se o tuto problematiku postarají vysoce specializované firmy, které jsou známé‍ svými službami v oblasti výroby nových klíčů.​ Tyto firmy⁤ jsou⁣ schopné s minimálním čekacím časem a‌ s nadstandartním servisem vyřešit⁣ vaše potřeby ​ohledně klíčů k vašemu ojetému autu.

Pokud se rozhodnete využít této služby, ‍profesionálové z těchto firem vám zajistí⁣ naprostou bezpečnost výroby nových klíčů a zároveň vám poskytnou návod na změnu klíčů ve vašem voze. Takováto opatření jsou důležitá pro váš klid a bezpečí, a proto je při koupi ojetého vozu rozhodně doporučuji.
9. Klíč k bezpečnému cestování: Jaký je význam ‍výroby nových klíčů pro ochranu vašeho majetku

9. Klíč⁤ k bezpečnému‍ cestování: Jaký je význam výroby nových klíčů pro ochranu vašeho majetku

Pokud plánujete koupit ojetý vůz,‍ je důležité pamatovat na to, že klíče mohou být v rukou více lidí, než si myslíte. Zdá se to šokující, ale existuje celá řada případů, kdy majitelé automobilů byli okradeni nebo uneseni kvůli tomu, že někdo měl ve svém držení jejich staré ⁤klíče. Je proto nutné okamžitě změnit klíče při koupi ojetého vozu.

V naší společnosti jsme si vědomi významu bezpečnosti a ochrany majetku našich klientů. Proto jsme⁢ připraveni nabídnout Vám legální výrobu ⁤nových klíčů pro Váš vůz. Již nemusíte riskovat, že někdo, kdo má ve svém držení staré klíče, bude mít přístup k Vašemu majetku. Naše kvalifikované⁤ a zkušené týmy techniků Vám s radostí pomohou a zajistí, abyste měli klíče pouze Vy a nikdo jiný.

Naše⁣ služby jsou rychlé a efektivní. Stačí si s námi domluvit schůzku a přinést nám své staré klíče a doklady o vlastnictví vozidla. My se postaráme o zbytek. S​ našimi moderními ⁤zařízeními a technologiemi jsme schopni vyrobit nové klíče pro většinu typů automobilů na trhu. Zároveň jsme důvěryhodným partnerem, který dbá na rychlost,⁣ spolehlivost a zákaznickou spokojenost.
10. Chraňte svůj investiční vůz: Proč je​ výroba nových klíčů ⁤nezbytná pro udržení hodnoty vozu

10. Chraňte svůj⁤ investiční vůz: Proč je výroba nových klíčů nezbytná pro udržení hodnoty vozu

Klíče k autu – ty malé předměty, které nám umožňují využívat náš vůz kdykoliv potřebujeme. Ale co když ‍vám řeknu, že klíče mají také vliv na hodnotu vašeho vozu? Příznivci motorismu⁢ vědí, že změna klíčů po koupi ojetého vozu je inteligentním řešením, které pomáhá ochránit investici do vašeho vozu.

Když kupujete ojeté auto, není možné vědět, kdo ‌všechno měl ⁤přístup⁢ k původním klíčům. Ať už šlo o předchozí majitele, opraváře nebo ​další osoby,​ kterým byli‍ klíče půjčovány, bezpečnost⁤ vašeho vozu nemusí být zaručena. Proto je ​důležité nejen fyzicky měnit samotné zámky, ale také výrobu nových ​klíčů pro váš investiční vůz.

Vyrobění nových klíčů je snadným způsobem ⁣jak zabezpečit vaše auto. Skrz moderní⁣ techniky a metody, jsme schopni vyrobit klíče, které jsou rozpoznatelné‍ pouze vašemu vozu. To ⁢znamená, že žádný jiný ‌klíč nebude schopen spustit odpalování vašeho vozu. Vaše vozidlo zůstane bezpečné a stoupne jeho hodnota.

Pamatujte, ⁤že ‍neukládáním klíčů a jejich výrobou se ochráníte nejen před neoprávněným použitím a krádeží auta, ale také ušetříte peníze na potenciálně ‌drahém opravování nezvaných hostů. Takže, pokud⁢ jste nedávno koupili ojetý vůz, nebo‌ si prostě přejete zlepšit jeho bezpečnost a hodnotu, měňte klíče a dejte nám možnost vyrobit vám nové. Vaše auto bude ⁣v bezpečí a vy můžete mít klidnou mysl.

Pokud ‌máte zájem ⁤o více informací nebo byste rádi nechali ‌vyrobit nové klíče ⁤pro váš vůz, neváhejte nás kontaktovat. Naše ‌profesionální tým s bohatými zkušenostmi vám rád pomůže a zajistí, že váš investiční vůz bude v bezpečí a jeho hodnota ⁢bude ‌stoupat.
11. Nezanášejte si⁣ hlavu starostmi: Vyhledejte profesionálního specialistu na výrobu klíčů

11. Nezanášejte si hlavu starostmi: Vyhledejte profesionálního specialistu ⁣na výrobu klíčů

Chcete svůj ojetý vůz chránit před nepovolaným přístupem? Je čas zaměnit klíče a‍ zajistit si klidné spaní. U nás‍ vám nabízíme profesionální ‍a zákonnou ‌výrobu klíčů na míru! Ať už jste si ojetý⁣ vůz pořídili od soukromého prodejce nebo dealerství, není na škodu být obezřetní při zachování svého bezpečí. Klíče by měly být při každém ‍prodeji vozidla vyměněny, aby se minimalizovalo riziko, ⁤že budou použity nežádoucími stranami. Naše profesionální týmy jsou vyškoleny v oblasti výroby klíčů a mohou vám nabídnout spolehlivou a rychlou ‍službu.

Myslíte si, že stačí jen změnit zámky na⁣ voze? Bohužel, toto‍ neodstraní riziko, že se někdo dostane do vašeho vozidla. Když si necháte vyrobit nové klíče, získáte nejen zaručenou ochranu, ale také přístupovou ⁢kontrolu. Naše specializované techniky⁤ řídí nejnovější technologie a používají ⁢prvotřídní materiály, aby vám mohly poskytnout klíče na nejvyšší úrovni kvality. Můžete si být jisti, že nové klíče budou fungovat bezchybně ⁤a poskytnou vám klid, že máte kontrolu nad přístupem k vašemu vozidlu.

Už jste si někdy říkali, kolik klíčů k vašemu vozidlu vlastně existuje? ⁢Nezapomeňte na ty rezervní, které byly vydány dřívějším majitelům a které využíváte jako náhradní. Při výrobě nových klíčů vám proto doporučujeme‍ uvážit počet klíčů, které si necháte vyrobit. Mít‌ dostatek klíčů v různých situacích může být skutečně užitečné a v ​případě ztráty, krádeže nebo poškození budete‍ mít vždy k dispozici nové klíče. ‌Ušetřete si starosti a vyhledejte naše profesionální specialisty na výrobu‌ klíčů ⁣ještě dnes!
12. Bezpečnostní tipy pro⁤ kupující: Jak se​ vyhnout rizikům a zajistit si bezpečnost po nákupu ojetého vozu

12. Bezpečnostní tipy pro kupující: Jak se vyhnout rizikům a zajistit si bezpečnost po nákupu ojetého vozu

Když se rozhodnete koupit ojeté auto, je ‍důležité‌ přijmout ​opatření k zajištění vaší bezpečnosti. Nechci vás strašit, ale​ existuje riziko, že předchozí majitel ​může mít ještě klíče. Abyste se ⁤vyhnuli těmto‌ potenciálním problémům, doporučujeme vám rozhodně ihned změnit klíče ‌po nákupu vozidla.

Změna klíčů vám zajistí, že pouze vy budete mít přístup k vašemu vozu. ‍Je to jednoduchý proces, který může být proveden profesionálním způsobem. A právě my,⁣ s našimi legálně vyráběnými klíči,‌ vám můžeme pomoci.

Naše služba vyrobí nové klíče přímo pro vás a vaše vozidlo. Ujistíme se, že nové klíče jsou naprosto funkční a bezpečné. Buďte si jisti, že jsou naše klíče kvalitní a splňují všechny standardy nezbytné ⁤pro ⁢zabezpečení vašeho vozu.

Takže nezapomeňte, hned po nákupu⁣ ojetého vozu si nechte vytvořit nové klíče. S naší ‌profesionální službou se nemusíte obávat žádných bezpečnostních rizik. Změna klíčů je jednoduchým ⁣krokem k zajištění vašeho komfortu‌ a bezpečnosti ⁢na cestách. Doufáme, že vás ⁢náš článek přesvědčil o ⁣důležitosti výměny klíčů při nákupu ojetého⁣ vozu. Nyní už víte, že nevyšlápnutí tohoto kroku může mít závažné důsledky. Ale nebojte se, jsme tu pro vás!

S našimi legálně vyrobenými klíči můžete mít klidný spánek. Jsme odborníci s rozsáhlými znalostmi a ‌zkušenostmi v oboru. Víme, jakým způsobem zabezpečit váš nový vůz a ochránit ho před nepříjemnými překvapeními.

Naše služby jsou dostupné a cenově ⁢přijatelné pro každého. Proto se neváhejte obrátit na nás, ⁢abychom ‌vám pomohli vyřešit tento důležitý aspekt nákupu ojetého vozu. Jsme tu pro vás, abychom vám poskytli klíče na míru!

Věřte⁤ nám,⁢ že výměna klíčů je klíčovým‌ krokem k ochraně ‌vašeho majetku. Nenechte nic náhodě‍ a přestaňte se obávat o bezpečnost vašeho vozu. S naší pomocí můžete být v klidu, že jste učinili vše pro to, aby váš⁢ ojetý vůz byl plně pod kontrolou.

Nezapomeňte si zapsat naše kontaktní údaje a neváhejte nás kdykoli kontaktovat s jakýmkoli dotazem. Jsme​ tu pro vás, abychom vás provedli celým procesem výměny klíčů. Vaše spokojenost a bezpečnost jsou naší‍ prioritou.

Děkujeme vám za důvěru,⁢ kterou jste nám projevili ⁤při‌ čtení tohoto článku. Doufáme, že jsme vám přinesli důležité informace a povzbudili vás k akci. Užijte si ⁤plně svou jízdu s⁤ pocitem jistoty, že váš vůz je plně pod kontrolou!

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *